Evlilik yıldönümleri, birlikte geçirilen zamanın ne kadar değerli olduğunu, hayatınızı ne kadar zenginleştirdiğini gösteren bir andır. Bu unutulmaz günde güzel doğru bir hediye bulmak gerçekten çok zordur. Tabi ki mücevherler eşiniz için güzel ve unutulmaz bir hediye olur. Mücevherat birinci olsun beşinci olsun ellinci evlilik yıldönümünde bile her kadını etkilemektedir.

1.Evlilik Yıldönümü.

Düğün bir yıl önce yapılmış hafızalar hala çok tazedir. Bu güzel sıcak duygu dolu evliliğin birinci yılı altın mücevher hediye edilerek kutlanır. Düğün kutlaması lüks olsa bile bu güne özel ideal ve uygun fiyatlı küçük bir pırlantaya sahip kolye alınabilir.

5.Evlilik Yıldönümü.

Beşinci evlilik yıldönümünde klasik tercih olarak mavi renkte safir taşlı pırlantalı mücevher uygun olur. Günlük kullanım için çok uygun olmasa bile, kıyafetiniz için küçük bir özellik olarak hizmet eder ayrıca alyansınızı mükemmel bir şekilde tamamlar.

10.Evlilik Yıldönümü

Artık iki basamaklı yıldönümünüzü kutluyorsunuz harika bir duygu ve an. Bu yüzden onuncu yıldönümü için özel bir parça olması gerekir. Zarif bir bilezik, güzel bir yüzük veya asil bir kolye olabilir. Küpelerde bu yıl dönümü için iyi bir seçimdir. Tabi ki yanında çiçekleri de unutmayın.

20.Evlilik Yıldönümü.

Aşkınızın halen ilk günkü gibi yandığını göstermek ve hissettirmek için yakutlu mücevherler güzel bir jest olur. Yakutun açık kırmızıdan koyu tonlara doğru giden çok sıcak bir rengi vardır. Artık bütün aradaki tüm sırlar kalkmış bir bütün olmuşunuzdur.

30.Evlilik Yıldönümü.

Mavi ve kırmızıdan sonra yeşil, otuzuncu evlilik yıldönümünde renk spektrumunu tamamlar. Tercih edilen taş hem beyaz altınla, hem de sarı altınla mükemmel uyum sağlayan Zümrüttür. Zümrüt sonsuz sevgiyi ve sağlığı temsil.eder.

40.Evlilik Yıldönümü.

Yakut bir yıl olarak adlandırılır. Eski zamanlarda kadının alyansının üstüne kırk yılı işaret etmesi için yakut bir taş takılırmış. Kırk yıl sonra bile sevgi ateşinin devam ettiğini ve sönmediğinin bir işareti olarak kabul edilirmiş.

50.Evlilik Yıldönümü.

Altın evlilik yıldönümü. Bu günlere giderek daha az sayıda çiftin ulaşmasından dolayı gerçekten cömertçe kutlanmayı hak eden bir kilometre taşı. İlk evlilik yıldönümünüzde olduğu gibi pırlantalı mücevher takılar iyi bir seçim olacaktır.